Kaupunginvaltuuston päätöksiä 26.6.2023

27.06.2023

Kaupunginvaltuusto kokoontui maanantaina 26.6.2023 käsittelemään esityslistalla mainitut asiat. Esityslista löytyy tästä.  Kokouspöytäkirja julkaistaan 30.6.2023 klo 15.00 kaupungin verkkosivustolla
 

Kaupunginhallituksen valinta toimikaudelle 2023–2025

Kaupunginvaltuusto valitsi kaupunginhallituksen toimikaudelle 2023–2025. Kaupunginhallitus johtaa hallintoa sekä huolehtii kaupunginvaltuuston päätösten valmistelusta ja täytäntöönpanosta. Kaupunginhallitukseen valitaan sekä varsinaiset jäsenet että henkilökohtaiset varajäsenet.

Kaupunginhallituksen jäsenet 2023-2025:

Puheenjohtaja Thomas Söderlund (Thomas Forslund)
I varapuheenjohtaja Petri Pihlajaniemi (Jari Salmela)
II varapuheenjohtaja Mikael Hoxell (Tina Nyholm)
Stina Lähteenmäki (Madeleine Heir)
Eva Lillmangs (Ida-Helena Patoranta-Blomberg)
Agneta Teir (Kent Taipale)
Tarja Nummela (Mikael Perjus)
Anja Heinänen (Arto Kallio)
Paavo Rantala (Jenny Päivärinta)

Teknisen johtajan valinta

Kaupunginvaltuusto valitsi Anton Ragnäsin tekniseksi johtajaksi. Kaupunginvaltuusto päätti myös, että koeaika on 6 kuukautta. Palvelussuhde alkaa 11.9.2023, ja se on työsopimussuhde 24.9.2023 asti, jolloin Markku Niskala vielä toimii vt. teknisenä johtajana ja perehdyttää Ragnäsiä työhön.

Haastatteluryhmä puolsi yksimielisesti kokonaisarvioinnin perusteella Anton Ragnäsin valitsemista.

Asemakaavan muutos - kortteli 238, tontit 12 ja 13

Kaupunginhallituksen kaavoitusjaosto on esittänyt korttelin 238 tonttien 12 ja 13 asemakaavamuutoksen kaupunginhallituksen ja edelleen kaupunginvaltuuston hyväksyttäväksi. Alue sijaitsee Raatihuoneenkadun, Itäisen pitkäkadun sekä Läntisen pitkäkadun väliltä. Kaupunginvaltuusto hyväksyi asemakaavamuutoksen ehdotuksen mukaisesti. Asiakirjat löytyvät verkkosivustoltamme.

Asemakaavan muutos - kortteli 241

Kaupunginhallituksen kaavoitusjaosto on esittänyt kaupunginhallitukselle ja edelleen kaupunginvaltuustolle, että se hyväksyy nk. Kansliatalon tontin asemakaavan muutoksen. Kaupunginvaltuusto hyväksyi asemakaavamuutoksen ehdotuksen mukaisesti. Asiakirjat löytyvät verkkosivustoltamme.

Rantayleiskaavan muutos

Kaupunginhallituksen kaavoitusjaosto on esittänyt, että kaupunginhallitus ja kaupunginvaltuusto hyväksyvät Kristiinankaupungin rantayleiskaavan – Storskären ja Småskärsgrundet muutoksen. Kaupunginvaltuusto hyväksyi muutoksen ehdotuksen mukaisesti. Asiakirjat löytyvät verkkosivustoltamme.

Siirry "Uutiset"-sivulle